Burse - Fonduri mutuale

NN Investment Partners, Amundi AM şi BRD AM, cele mai performante fonduri de obligaţiuni în ultimul an, cu randamente de la 9% la 9,54%. Podiumul însumează 13.550 de investitori şi active de 2 mld. lei

♦ Cele mai performante 10 fonduri locale de obligaţiuni numără 192.245 de investitori, au sub gestiune active cumulate de 10,3 mld. lei şi o cotă de piaţă cumulată de 43,24%.

NN Investment Partners, Amundi Asset Management şi BRD Asset Management au cele mai performante trei fonduri deschise locale de obligaţiuni în ultimele 12 luni, perioadă de timp care nu include şi şocul pande­mic din martie 2020, cu randamente de la 9% la 9,54%, arată ultimele date ale Asociaţia Administra­torilor de Fonduri (AAF), cele de la finele lunii martie 2021, agregate de ZF.

Astfel, NN (L) Inter­national Romanian Bond a livrat investitorilor în ultimul an un randament de 9,54%, fiind cel mai per­formant fond deschis de obligaţiuni în această pe­rioadă. La 36 de luni, fondul administrat de NN Investment Partners figu­rează cu un randament de 14,2%, al doilea cel mai mare randament din rândul celor 10 fonduri analizate. NN (L) International Romanian Bond numără 6.700 de investitori, are active sub gestiune de 1,7 mi­liarde de lei şi o cotă de piaţă de 7,3%.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.