Burse - Fonduri mutuale

Ministerul Energiei a propus un board pestriţ la Nuclearelectrica

Ministerul Energiei a propus un board pestriţ la...

Autor: Liviu Popescu

11.04.2017, 00:04 333
Ministerul Energiei, acţionarul majo­ri­tar al Nuclearelectrica, a publicat ieri pe site-ul companiei propunerile pentru noul board al companiei cu 2 mld. lei capi­talizare.
 
Dintre acestea se remarcă Bogdan Stănescu, renumit pentru cele 25 de funcţii pe care le deţine la stat, o apropiată a lui Grindeanu, dar şi un tânăr de doar 27 de ani, fără nicio pre­gătire în energie.
 
Nuclearelectrica a publicat ieri pe site-ul propriu numirile pentru noul con­siliu de adminis­traţie, în con­diţiile în care mandatele celor de acum expiră pe 25 aprilie 2017. Pentru două dintre aceste persoane, statul vrea să le fie pre­lun­gite mandatele. Este cazul Danielei Lu­lache, care este şi şeful Nuclear­elec-trica, dar şi al lui Bogdan Stănescu, renu­mit pentru multitudinea de funcţii pe care le deţine la stat. Ceilalţi sunt propuşi ca mem­bri interimari pe patru luni, majo­ri­ta­tea neavând nicio pregătire în do­meniu. Propunerile se vor discuta în şe­dinţa AGA din 24 aprilie. Pe listă este şi o apropiată a actualului premier Sorin Grin­deanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO