Burse - Fonduri mutuale

MedLife ia un credit sindicalizat de 90 mil. euro pentru noi achiziţii. Mihai Marcu, CEO: Creştem liniile de finanţare în vederea dezvoltării şi extinderii grupului la nivel naţional şi internaţional

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife

Autor: Cristina Bellu

27.09.2019, 10:18 733

MedLife (simbol bursier M), singurul furnizor de servicii medicale private listat la bursă, semnează o facilitate de credit sindicalizat în valoare totala de 90 mil. euro, care include modificarea şi majorarea facilitaţilor existente cu 24 mil. euro, fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea programului de achiziţii, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, transmit reprezentenaţii companiei într-un anunţ pe bursă.

”Creştem liniile de finanţare în vederea dezvoltării şi extinderii grupului la nivel naţional şi internaţional. (...) Programul de achiziţii este în continuă derulare, în perioada imediat următoare sperăm să finalizăm câteva tranzacţii, iar în paralel, continuăm şi investiţiile în proiectele de tip greenfield, de digitalizare şi tehnologizare”, spune Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO MedLife.

Sindicatul de bănci care semnează creditul este format din Banca Comercială Română, în calitate de coordonator, aranjor principal, agent de documentatie, agent de facilitate si garanţii şi finanţator, BRD Groupe Société Générale, Banca Transilvania şi Raiffeisen Bank, în calitate de aranjori principali şi finanţatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO