Burse - Fonduri mutuale

Marile companii listate încep raportările la S1/2021 în mai puţin de o săptămână: TeraPlast şi OMV Petrom, programate pe 26 şi 28 iulie, BRD pe 3 august. Zilele de 12 şi 13 august, cele mai aglomerate în privinţa raportărilor semestriale

Marile companii listate încep raportările la S1/2021...

Autor: Tibi Oprea

20.07.2021, 08:30 734

♦ Teleconferinţele cu investitorii şi analiştii vor fi susţinute în data publicării rezultatelor financiare la S1/2021 sau la câteva zile după.

Pe 26 iulie 2021, producătorul de materiale de construcţii TeraPlast Bistriţa (TRP) deschide sezonul raportărilor financiare semestriale ale companiilor din prima ligă bursieră, fiind urmat pe 28 iulie de OMV Petrom (SNP), compania cu cea mai mare capitalizare de pe piaţa principală, respectiv pe 3 august de BRD SocGen (BRD), a doua cea mai mare bancă românească listată, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB.

Ulterior, dintre cele 17 societăţi componente ale indicelui principal BET, pe 11 august vine rândul Alro Slatina să se prezinte în faţa investitorilor cu rezultatele aferente primelor şase luni ale anului.

Zilele de 12 şi 13 august sunt cele mai aglomerate în privinţa raportărilor semestriale, în con­textul în care un număr de şapte companii sunt aşteptate să publice raportul semestrial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO