Burse - Fonduri mutuale

Marian Buică, şeful SAI Muntenia, numit de Conpet Ploieşti administrator provizoriu în locul Karinei Pavăl, moştenitoarea Dedeman

Marian Buică, şeful SAI Muntenia, numit de Conpet...

Autor: Tibi Oprea

05.07.2019, 00:00 313

Consiliul de Administraţie al Conpet Ploieşti (COTE), transportator naţional de ţiţei prin conducte şi cale ferată, l-a numit joi pe Nicuşor Marian Buică în funcţia de administrator cu un mandat provizoriu pe locul rămas vacant în urma renunţării Karinei Pavăl, 25 de ani, fiica lui Dragoş Pavăl, acţionar al Dedeman.

Karina Pavăl era administrator în boardul Conpet din august 2018 în contextul în care Dedeman este unul dintre acţionarii semnificativi ai companiei de stat. “Urmare şedinţei din data de 04.07.2019, consiliului de administraţie a numit provizoriu în calitate de administrator al CONPET, până la întrunirea adunării generale ordinare a acţionarilor care va fi convocată în condiţiile legii, pe dl. Nicuşor Marian Buică, începând cu data de 05.07.2019, pe locul rămas vacant urmare renunţării drei. Karina Pavăl la mandatul de administrator al societăţii”, se arată într-un raport la bursă.

Acţionarii companiei de stat nu s-au întrunit la prima convocare în procent de cel puţin 85% pentru a vota majorarea capitalului social cu valoarea maximă de 101,7 mil. lei reprezentând un aport în natură (terenuri) în valoare de 59,7 mil. lei şi numerar în valoare de 42 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO