Burse - Fonduri mutuale

Marcel Murgoci, Estinvest: Investitorii mizează pe rezultate bune în urma publicării rapoartelor financiare din T3/2021. Spre finalul lunii octombrie companiile din structura indicelui principal BET vor începe să raporteze rezultatele pe T3/2021

Despre maximele bursiere, majorarea dobânzii-cheie, BET-AeRO şi acţiunile pe minus în urma listării

Autor: Eduard Ivanovici

12.10.2021, 07:22 361

În contextul în care indicele principal BET se apropie de pragul psihologic de 13.000 de puncte, nemaiatins până acum în istoria postdecembristă a bursei locale, mulţi investitori se întreabă dacă este un moment bun de cumpărat acţiuni cu preţurile pe maxime.

Sunt însă şi investitori care îşi ridică semne de întrebare cu privire la creşterea indicelui de la începutul acestui, respectiv 31%, şi potenţialul pentru perioada următoare mai ales într-un context economic nu foarte prielnic cu piaţa de capital.

Marcel Murgoci, director de tranzacţionare al societăţii de brokeraj Estinvest, a răspuns pe marginea acestor subiecte în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO