Burse - Fonduri mutuale

​Lucian Anghel a fost propus ca membru independent în consiliul de administraţie al Bittnet de către Cristian Logofătu, unul dintre fondatorii companiei

​Lucian Anghel a fost propus ca membru independent în...

Autor: Tibi Oprea

10.01.2020, 19:26 710

Lucian Anghel, care luna aceasta îşi încheie mandatul de opt ani de preşedinte al BVB, a fost propus pentru funcţia de membru independent în Consiliul de Administraţie al integratorului local de soluţii IT&C Bittnet Systems la propunerea lui Cristian Logofătu, unul dintre fondatorii companiei.

„Ne bucurăm să anunţăm că Lucian Anghel a acceptat invitaţia noastră de a candida pentru poziţia de membru al Consiliului de Administraţie al Bittnet SA. Cu o vastă experienţă pe pieţele de capital, o înţelegere şi cunoaştere minuţioasă a investitorilor instituţionali locali şi internaţionali, avem convingerea că avându-l ca membru în Consiliul de Administraţie Bittnet în momentul transferului către Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti, va reprezenta un adevărat atu care va aduce beneficii tuturor acţionarilor Bittnet”, spune Cristian Logofatu pentru Ziarul Financiar.

Consiliul de Administraţie al Bittnet are trei locuri disponibile. Ceilalţi doi candidaţi vor fi Mihai şi Cristian Logofătu, fondatorii companiei cu 118,5 milioane lei capitalizare, dintre care cel mai probabil unul va fi ales preşedinte.

Adunarea Generală a Acţionarilor Bittnet, în cadrul căreia acţionarii vor vota componenţa CA, va avea loc pe 29 ianuarie 2020.

Lucian Anghel a ocupat funcţia de preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti timp de opt ani şi a mai fost CEO al BCR Banca pentru Locuinţe.

Compania din IT se aşteaptă ca transferul pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti să aibă loc în prima parte a anului 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO