Burse - Fonduri mutuale

Lorimer Ventures, al doilea mare acţionar al Purcari Wineries, vrea să vândă acţiunile pe care le deţine în cadrul producătorului de vinuri printr-un plasament accelerat

Lorimer Ventures, al doilea mare acţionar al Purcari...

Autor: Cristina Bellu

02.10.2019, 10:15 591

Lorimer Ventures Limited, firmă înregistrată în Cipru, care deţine un pachet de 22,6% din capitalul producătorului de vinuri Purcari Wineries, a anunţat că intenţionează să înstrăineze acţiunile deţinute în capitalul social al companiei printr-un proces de book building accelerat (accelerated book building), proces care care este exceptat de la obligaţia de a pregăti şi publica un prospect sau vreun alt document de ofertă.

“Purcari Wineries Public Company Limited a fost informată de Lorimer Ventures Limited, o filială deţinută integral de Emerging Europe Growth Fund II, L.P., administrată de Horizon Capital, care deţine 4.539.233 acţiuni în cadrul societăţii, reprezentând 22,6962% din capitalul social al societăţii, de intenţia Lorimer de a înstrăina toate sau o parte a acţiunilor prin intermediul unui proces de book buliding accelerat, proces care este exceptat de la obligaţia de a pregăti şi publica un prospect sau vreun alt document de ofertă (ABB-ul)”, specifică un anunţ publicat de Purcari Wineries la BVB.

Brokerul Wood & Company Financial Services va avea rolul de coordinator global şi deţinător comun al registrului de subscrieri, iar Raiffeisen Bank S.A. şi Raiffeisen Centrobank AG vor avea rolul de deţinători comuni ai registrului de subscrieri în legătură cu ABB-ul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO