Burse - Fonduri mutuale

Lăptăria cu Caimac urmează să vină la bursă. Agroserv Măriuţa, compania care deţine brandul, a atras 19,4 mil. lei prin BT CP într-o ofertă suprasubscrisă de 3,6 ori

Lăptăria cu Caimac urmează să vină la bursă....

Autor: Cristina Bellu

28.04.2021, 00:00 662

Agroserv Măriuţa SA, compania care deţine brandul Lăptăria cu Caimac, a atras 19,4 mil. lei, echivalentul a 4 mil. euro, de la investitorii activi pe bursă, într-o ofertă suprasubscrisă de 3,6 ori şi intermediată de BT Capital Partners, divizia de investment banking şi pieţe de capital a Băncii Transilvania.

Acţiunile vor fi listate pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare - SMT de la BVB, aceasta fiind cea mai mare ofertă de acţiuni realizată până acum pe această piaţă, potrivit datelor transmise de companie.

„În cadrul plasamentului privat cu o valoare totală de 19,4 mil. lei, Agroserv Măriuţa a oferit spre vânzare 431.020 de acţiuni emise prin majorare de capital social (24,9% din total actiuni), la un preţ de 45 de lei/acţiune, oferta fiind adresată unui număr de până la 150 de investitori”, se arată în anunţul producătorului de lactate. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO