Burse - Fonduri mutuale

Lăptăria cu Caimac ajunge la Bursă cu o finanţare de 3 mil. euro prin BT Capital Partners. Dobândă de 5,25% pe an, iar tranzacţionarea în decurs de o lună. La plasament au subscris 94 de investitori, atât persoane fizice, cât şi investitori instituţionali

Adrian Cocan, manager de proiect Lăptăria cu Caimac şi acţionar al Agroserv Măriuţa: Acesta este un pas important pentru proiectele pe care vrem să le desfăşurăm în perioada următoare, iar reacţia primită din partea investitorilor ne face să ne gândim la posibilitatea de a creiona un drum către finanţări viitoare prin piaţa de capital.

Autor: Roxana Rosu

04.11.2020, 00:06 1563

Agroserv Măriuţa, prima compa­nie cu activitate în sectorul lactate care se finanţeaze prin bursă, cea care deţine brandul Lăptăria cu Caimac, a încheiat cu succes un plasament privat de obligaţiuni de 3 milioane de euro, intermediat de BT Capital Partners, cu scadenţa în 2025 şi cu o dobândă de 5,25% pe an.

Fondurile vor fi utilizate pentru a susţine dezvoltarea fabricii, pentru extinderea secţiei de producţie şi construcţia unui depozit nou.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO