Burse - Fonduri mutuale

Lanţul de farmacii Remedia, controlat de antreprenorul Valentin Norbert Ţăruş, este scos la vânzare pentru minimum 5 milioane de euro

Lanţul de farmacii Remedia, controlat de antreprenorul...

Autor: Liviu Popescu

05.12.2019, 12:50 447

Farmaceutica Remedia (simbol bursier RMAH), companie listată la Bursă şi care operează circa 100 de unităţi, urmează să fie vândută pentru o sumă de minimum 5 milioane de euro după ce acţionarii acesteia autorizat Consiliul de Administraţie pentru identificarea unui cumpărător.

“Se aprobă înstrăinarea fondului de comerţ aferent tuturor sau a unei părţi semnificative din totalul punctelor de lucru (farmacii) ale societăţii, în termenii şi condiţiile ce urmează a fi negociate/convenite de Consiliul de Administraţie cu cumpărătorul ce va fi identificat conform Hotărârii AGEA nr.68/4.12.2019, şi pentru un preţ global care nu va putea fi mai mic de 5.000.000 EUR (fără TVA)”, este hotărărea acţionarilor RMAH.

Spre comparaţie, la cea mai recentă şedinţă de tranzacţionre, din 2 decembrie, compania a închis la o capitalizare de 8,9 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO