Burse - Fonduri mutuale

Lanţul de bijuterii Cellini vine la bursă prin BRK Financial Group: finanţare de 1,6 milioane de euro pe cinci ani cu o dobândă de 7% pe an

Lanţul de bijuterii Cellini vine la bursă prin BRK...

Autor: Liviu Popescu

19.08.2020, 00:08 1252

Chronostyle International, operator al lanţului Cellini, printre cele mai vechi reţele de magazine de bijuterii şi ceasuri din România, se pregăteşte de listarea la bursă a unei emisiuni de obligaţiuni de 1,6 milioane de euro cu maturitate pe cinci ani.

Emisiunea de obligaţiuni, intermediată de BRK Financial Group, societate de brokeraj de top zece de la bursa românească, urmează să fie listată în toamnă pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRo. Instrumentele financiare, denominate în monedă europeană, vor avea o dobândă (cupon) de 7% pe an, potrivit informaţiilor transmise de BRK Financial Group la solicitarea ZF.

Chronostyle International a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 34,4 milioane de lei, în creştere cu 13,5% faţă de anul precedent, şi un profit net de 648.000 de lei, în urcare cu aproape 65%, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Chronostyle International este controlată în proporţie de 95% de Henri Maillardet, firmă înregistrată în Elveţia şi denumită după ceasornicarul elveţian cu acelaşi nume. O participaţie de 5% are Nicolae Dragoş, administrator al Chronostyle International, arată datele din platforma Confidas.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO