Burse - Fonduri mutuale

Karina Pavăl, 24 de ani, fiica acţionarului majoritar de la Dedeman, intră în board-ul companiei de stat Conpet Ploieşti cu o remuneraţie lunară brută de 13.000 lei

Karina Pavăl, 24 de ani, fiica acţionarului majoritar...

Autor: Liviu Popescu

23.08.2018, 12:17 4969

Karina Pavăl, 24 de ani, fiica lui Dragoş Pavăl, acţionarul majoritar al retailerului de bricolaj Dedeman, a fost numită de acţionarii transportatorului naţional de ţiţei Conpet Ploieşti în consiliul de administraţie al companiei de stat de unde va avea o indemnizaţie fixă brută lunară de 13.022 de lei, potrivit deciziei acţionarilor.

Karina Pavăl a fost propusă în board-ul Conpet Ploieşti, companie de 780 mil. lei, de către Dedeman în contextul în care retailerul de bricolaj are 7,4% din capitalul social.

„“Administratorul beneficiază de o indemnizaţie fixă lunară brută pentru executarea mandatului încredinţat în cuantum de 13022 lei, egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate (cod CAEN 49) la nivel de clasă conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii”, se arată într-un document la bursă.

Conpet Ploieşti a ales şapte noi administratori în board-ul companiei, fiecare cu un mandat pe patru ani.

De la începutul anului acţiunile COTE s-au depreciat cu 9% fără a lua în calcul şi randamentul dividendelor companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO