Burse - Fonduri mutuale

Jurnal de bursă

Jurnal de bursă
06.10.2013, 19:21 185

Acţiunea zilei de vineri

Acţiunile producătorului de ţevi TMK Artrom Slatina (ART) au intrat în atenţia investitorilor în ultimele două săptămâni, după o serie de tranzacţii prin care s-au transferat pachete mai mari de acţiuni.

În ultima lună, acţiunile au crescut cu 22%, iar valoarea tranzacţiilor a fost mult peste media obişnuită. Vineri, s-au realizat 22 de tranzacţii cu acţiuni Artrom în valoare de 54.900 de lei, iar preţul acţiunilor a urcat cu 7,9%.
 

Acţiuni de urmărit azi

  • Acţiunile Fondului Proprietatea (FP), care ar urma să anunţe săptămâna aceasta detaliile ofertei publice de cumpărare prin care fondul vrea să răscumpere din piaţă 600 de milioane de acţiuni proprii.

  • Titlurile SIF Banat-Crişana (SIF1), după ce vineri conducerea SIF a anunţat că intenţionează să răscumpere 10% din acţiunile proprii în vederea reducerii capitalului social.

  • Acţiunile Impact (IMP), după ce Gheorghe Iaciu a majorat preţul din oferta publică de preluare de la 0,16 la 0,22 lei.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO