Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Joi, 21 ianuarie, acţiunile MAM Bricolaj intră la tranzacţionare la bursa de la Bucureşti sub simbolul MAM

Joi, 21 ianuarie 2021, vor fi admise la tranzacţionare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti acţiunile furnizorului de materiale şi accesorii pentru mobilier MAM Bricolaj. Acţiunile vor intra la tranzacţionare sub simbolul MAM, potrivit informaţiilor transmise de BVB.

Anterior, anunţul privind data listării a fost făcut de Cristian Găvan, CEO şi acţionar al MAM Bricolaj, în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de astăzi.

„Aşteptările mele sunt de creştere, iar interesul să fie în continuare crescut, pentru că au rămas o mulţime de investitori care nu au apucat să subscrie. Sper ca acest interes să se vadă şi acum în ianuarie-februarie şi în următorii ani“, a spus Cristian Găvan în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de astăzi.

În septembrie 2020, Tradeville a închis anticipat un plasament privat de acţiuni la preţul maxim din ofertă de 20 de lei pe unitate, plasament care a fost încheiat în doar 3 minute, cu o rată de suprasubscriere de 76%, şi prin care compania a atras de la investitori 8,5 milioane de lei pentru investiţii.

În urma plasamentului, evaluarea companiei MAM Bricolaj va veni la bursa de la Bucureşti în perioada următoare cu un free float, adică acţiuni disponibile la liber la tranzacţionare din capitalul social, de 25%.

“Investitorii au ştiut încă de la început, din memorandumul de listare, că în primii doi ani nu vor primi dividende şi că toţi banii vor merge către dezvoltare ca să putem acoperi o piaţă cât mai largă. Investitorii vor fi recompensaţi prin acţiuni gratuite, astfel încât să simtă o recompensă şi să fie mulţumiţi că noi investim în continuare şi că cifra de afaceri a companiei va creşte şi, ulterior, şi profitul. Evident că în faza de creştere, când suntem în investiţii, profitul va fi ponderat, dar cifra de afaceri va creşte cu siguranţă”, a mai spus proprietarul MAM Bricolaj.

Citeşte aici interviul integral cu Cristian Găvan.

 
 
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.