Burse - Fonduri mutuale

​Intercapital Invest, firmă de brokeraj de 20 de ani pe piaţa din România, se închide. Clienţii vor fi transferaţi la Tradeville

​Intercapital Invest, firmă de brokeraj de 20 de ani...

Autor: Liviu Popescu

22.06.2017, 12:41 2862

Intercapital Invest, una dintre cele mai mari companii independente de brokeraj din România, intenţionează să se retragă de pe piaţa de capital şi să încheie un parteneriat cu Tradeville, prin care clienţii săi să poată beneficia, în continuare, de cele mai bune servicii de tranzacţionare la bursă. 

„Acţionarii principali ai Intercapital Invest au luat decizia de a se concentra pe alte interese de business şi convoacă o Adunare Generala a Acţionarilor în vederea retragerii de pe piaţa. De-a lungul timpului am contribuit din plin la dezvoltarea pieţei de capital şi am câştigat încrederea investitorilor prin servicii excelente. Tocmai de aceea am decis să recomandăm clienţilor noştri un partener de încredere ce împărtăşeşte valorile companiei noastre. Avem toată încrederea ca Tradeville va răspunde exigenţelor clienţilor noştri, având în vedere reputaţia, serviciile şi experienţa companiei”, spune Răzvan Paşol, preşedinte Intercapital Invest.

„Suntem bucuroşi că vom intră într-un parteneriat cu un broker onest, cu o vechime mare în piaţă de capital, care a acordat întotdeauna atenţie calităţii serviciilor oferite clienţilor săi. Acest parteneriat se pliază natural pe strategia noastră de dezvoltare şi creştere a cotei de piaţă. Vom continuă să investim în dezvoltarea pieţei de capital locale, în dezvoltarea de noi produse şi instrumente financiare, atât pe piaţă locală, cât şi pe pieţele internaţionale, precum şi în tehnologia platformelor de tranzacţionare. Astfel, îi asigurăm pe clienţii Intercapital că se vor bucură în continuare de o calitate superioară a serviciilor primite şi că vor obţine în plus multe alte beneficii care să îi ajute în activitatea de tranzacţionare”, spune Mihaela Biciu, Director General Tradeville.   

Tradeville pune la dispoziţie clienţilor săi servicii şi tehnologii performanţe de tranzacţionare (platformă avansată customizabila, platformă light, aplicaţii de trading mobil pentru iOS şi Android) atât pe Bursa de Valori Bucureşti, cât şi pe cele mai importante burse financiare ale lumii.   

Ulise.ro este cel mai recent serviciu lansat de către Tradeville prin care clienţii companiei pot investi în propriile valori, pasiuni şi idei despre viitor, de la biotehnologie, robotica şi reţele sociale la energii regenerabile şi maşini electrice.

Tradeville pune mare accent pe promptitudine în relaţia cu clienţii, integrând un Live Chat direct în platformă de tranzacţionare prin care clienţii pot contacta imediat departamentul de Helpdesk. Comunicarea cu clienţii, telefonică şi online, este completată de seminarii, webinarii, evenimente dedicate pieţei de capital şi circuite de prezentare în cele mai importante oraşe ale ţării.

Tradeville este numărul 1 în România că număr mediu de tranzacţii zilnice pe Bursa de Valori Bucureşti. Succesul companiei a fost confirmat şi de premii, precum „Cel mai bun broker retail în 2016”, acordat de către BVB, respectiv „Premiul special pentru educaţie financiară nebancara – şcoală de Investitori”, oferit de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară, în cadrul Galei Premiilor Edu Fîn de la Iaşi, din martie 2017.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO