Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Industries Benjamins, controlată de Ştefan Constantin, acţionar cu 37% din Electroargeş, a devenit acţionarul majoritar al Braiconf Brăila

Industries Benjamins, firmă controlată de Ştefan Constantin, fost preşedinte al Consililui de administraţie al Braiconf Brăila, a devenit principalul acţionar al producătorului de textile după ce Electroargeş Curtea de Argeş a vândut pachetul de acţiuni pe care îl deţinea. Astfel, potrivit raportărilor de la BVB, Constantin Ştefan deţine 69% din Industries Benjamins, firmă care a cumpărat recent 42% din Braiconf. De asemenea, Constantin Ştefan deţine şi 85,5% din capitalul social al Investments Constantin SRL, care are 36,8% din Electroargeş. Producătorul de electrocasnice din Curtea de Argeş a vândut 42% din capitalul social al producătorului de textile Braiconf Brăila (BRCR) şi a rămas cu un pachet de 18,59%. 

Valoarea tranzacţiei prin care Electroargeş Curtea de Argeş a vândut 42% din capitalul social este de 10,2 milioane de lei, potrivit datelor transmise de Braiconf Brăila către ZF. Electroargeş a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni la Braiconf Brăila în septembrie 2018. Electroargeş Curtea de Argeş are 80,6 mil. lei capitalizare, faţă de 13,5 mil. lei cât are Braiconf Brăila. Ştefan Constantin a renunţat la funcţia de preşedinte al boardului Braiconf în luna martie, pentru a ocupa funcţia de reprezentant permanent al companiei, adică membru în board. În urma acestei decizii, Robert Zisu, director general al Electroargeş a fost numit preşedinte provizoriu al CA la producătorul de textile.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.