Burse - Fonduri mutuale

Impact Bucureşti: Sorin Apostol, unul dintre cei doi proprietari ai Swiss Capital, îl înlocuieşte pe Bogdan Oşlobeanu de la conducerea dezvoltatorului imobiliar

Impact Bucureşti: Sorin Apostol, unul dintre cei doi...

Autor: Cristina Bellu

30.01.2020, 09:57 899

Bogdan Oşlobeanu, director general al dezvoltatorului imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP), va renunţa la funcţie de la 31 ianuarie 2020, iar în locul său, începând cu 1 februarie 2020, va fi numit Sorin Apostol, unul dintre proprietarii brokerului Swiss Capital.

Durata iniţială a mandatului este de şase luni, cu posibilitatea de numire permanentă, transmite compania într-un anunţ pe bursă.

“Consiliul de Administraţie al Impact a decis numirea lui Apostol Sorin în funcţia de director generalal societăţii, pe o perioada de şase luni, începând cu 1 februarie 2020, cu posibilitatea de numire permanentă. Acesta îl va înlocui pe Bogdan Oslobeanu, care a cerut societatii încetarea mandatului pentru a urma alte oportunităţi de carieră”, spun reprezentanţii Impact.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO