Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

iHunt Technology, companie de 11 mil. lei listată la Bucureşti, convoacă acţionarii pentru a aproba o finanţare de 7 mil. lei prin obligaţiuni

iHunt Techonology din Ploieşti (simbol bursier HUNT), producător şi furnizor de telefoane mobile şi gadgeturi hi-tech, îşi convoacă acţionarii pe 27 august, pentru a aproba lansarea unui emisiuni de de obligaţiuni corporative neconvertibile în acţiuni, negarantate, liber negociabile şi integral plătite, în limita a maximum 7 milioane, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 lei.

“Obligaţiunile au o scadenţă de maxiumum 3 ani cu opţiune de răscumpărare înainte de scadenţă la iniţiativa societăţii, cu o valoare maximă a dobânzii de 9% pe an, plătibilă trimestrial sau semestrial şi rambursabile integral la scadenţă”, se precizează în convocatorul companiei.

Programul se va derula în perioada şi în condiţiile stabilite de Consiliul de administraţie în cadrul unui interval de cel mult trei ani de la data publicării în Monitorul Oficial al României a hotărârii AGEA prin care se aprobă emisiunea de obligaţiuni, transmit reprezentanţii iHunt Technology.

Compania cu 11 mil. lei capitalizare este controlată în proporţie de 84,5% de Cezar Cătălin Stroe.

De la începutul anului, acţiunile iHunt se tranzacţionează în creştere cu 1,78%, pe fondul unui rulaj de 1,3 milioane lei.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.