Burse - Fonduri mutuale

iHunt Technology, companie de 11 mil. lei listată la Bucureşti, convoacă acţionarii pentru a aproba o finanţare de 7 mil. lei prin obligaţiuni

iHunt Technology, companie de 11 mil. lei listată la...

Autor: Cristina Bellu

24.07.2020, 12:23 599

iHunt Techonology din Ploieşti (simbol bursier HUNT), producător şi furnizor de telefoane mobile şi gadgeturi hi-tech, îşi convoacă acţionarii pe 27 august, pentru a aproba lansarea unui emisiuni de de obligaţiuni corporative neconvertibile în acţiuni, negarantate, liber negociabile şi integral plătite, în limita a maximum 7 milioane, denominate în lei, cu o valoare nominală de 100 lei.

“Obligaţiunile au o scadenţă de maxiumum 3 ani cu opţiune de răscumpărare înainte de scadenţă la iniţiativa societăţii, cu o valoare maximă a dobânzii de 9% pe an, plătibilă trimestrial sau semestrial şi rambursabile integral la scadenţă”, se precizează în convocatorul companiei.

Programul se va derula în perioada şi în condiţiile stabilite de Consiliul de administraţie în cadrul unui interval de cel mult trei ani de la data publicării în Monitorul Oficial al României a hotărârii AGEA prin care se aprobă emisiunea de obligaţiuni, transmit reprezentanţii iHunt Technology.

Compania cu 11 mil. lei capitalizare este controlată în proporţie de 84,5% de Cezar Cătălin Stroe.

De la începutul anului, acţiunile iHunt se tranzacţionează în creştere cu 1,78%, pe fondul unui rulaj de 1,3 milioane lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO