Burse - Fonduri mutuale

iHunt a participat cu 2,6 mil. lei la plasamentele private de acţiuni ale Arctic Stream, Agroland Agribusiness, Visual FAN şi Air Claim

iHunt a participat cu 2,6 mil. lei la plasamentele...

Autor: Tibi Oprea

16.06.2021, 00:00 715

iHunt Technology Import Export (HUNT), producător şi furnizor de telefoane mobile şi gadgeturi hi-tech, a anunţat marţi la Bursa de Valori Bucureşti că în perioada 14 aprilie-10 iunie 2021 a participat la plasamentele private pentru acţiunile companiilor Arctic Stream (AST), Agroland Agribusiness (AAB), Visual FAN (ALW) şi Air Claim (AIR), valoarea totală a investiţiilor ridicându-se la 2,6 mil. lei, potrivit calculelor realizate de ZF.

„Conducerea a investit în cadrul plasamentelor private în baza oportunităţilor actuale sub formă de investiţii pe termen mediu-scurt, în interesul acţionarilor HUNT cât şi a poziţiei Emitentului în piaţă. Investiţiile sunt făcute în baza mandatului pe care îl are conform Actului Constitutiv, iar din punct de vedere contabil, deţinerile menţionate vor fi reevaluate conform valorilor de piaţă”, menţionează compania în raportul de la BVB.

Astfel, în urma alocării pro rata, companiei iHunt i-au fost alocate 41.178 de acţiuni Arctic Stream, reprezentând 0,98% din capitalul social şi din drepturile de vot ale societăţii, valoarea investiţiei fiind de 1,03 mil. lei. Arctic Stream, furnizor de servicii în domeniul tehnologiilor şi echipamentelor de comunicaţii, al centrelor de date şi al soluţiilor software, a atras în plasamentul privat 21 mil. lei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO