LIVE: Acum la ZF Live: Ce se întâmplă pe piaţa gazelor, cum va arăta această iarnă, ce înseamnă plafonarea preţurilor la gaze?
Burse - Fonduri mutuale

Holde Agri Invest vrea să-şi majoreze capitalurile cu 29 mil. lei: preţ de subscriere în prima etapă de 1,38 lei pe acţiune, adică un randament de 16%

Holde Agri Invest (simbol bursier HAI), companie românească care operează terenuri agricole, a anunţat vineri la Bursa de Valori Bucureşti că va emite în operaţiunea de majorare a capitalului, care va fi organizată în două etape, 21 de milioane de acţiuni noi de clasă A cu o valoare nominală de 1 leu pe unitate. Potrivit calculelor realizate de ZF, suma pe care compania vrea să o atragă este de 29 mil. lei.

„În prima etapă, investitorii vor putea cumpăra acţiuni nou emise pe baza numărului de drepturi de preferinţă. Pentru a subscrie o nouă acţiune, sunt necesare 1,773458142857143 drepturi de preferinţă, cu rotunjire la cel mai apropiat număr natural inferior. Drepturile de preferinţă cu simbol HAIR01, au fost încărcate în conturile acţionarilor în data de 05.04.2021. Drepturile de preferinţă vor fi tranzacţionate pe piaţa SMT-AeRO a Bursei de Valori Bucureşti”, se arată în raportul de la bursă.

În perioada 25-31 mai, drepturile de preferinţă HAIR01 vor putea fi tranzacţionate pe SMT-ul BVB. În perioada 4 iunie-3 august 2021 se va derula prima etapă, pe 5 august va fi publicat raportul despre încheierea primei etape, în timp ce în perioada 6-19 august 2021 se va derula plasamentul privat pentru acţiunile rămase nesubscrise.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.