Burse - Fonduri mutuale

​Holde Agri Invest strânge 12 milioane de lei de la investitori în mai puţin de 48 de ore. Compania încheie al doilea plasament privat, cel premergător listării

​Holde Agri Invest strânge 12 milioane de lei de la...

Autor: Tibi Oprea

12.06.2020, 19:37 933

Holde Agri Invest, companie românească care operează terenuri agricole, a strâns 12 milioane de lei de la investitori într-un plasament privat care s-a încheiat vineri, în mai puţin de 48 de ore de la lansare, în contextul în care oferta a fost suprasubscrisă în proporţie de 20%, potrivit informaţiilor ZF.

Holde a atras astfel circa 2 milioane de lei de la investitorii curenţi şi aproximativ 10 milioane de lei de la investitori noi, arată informaţiile ZF. Intermediarii ofertei au fost Goldring şi BRK Financial.

Banii atraşi vor merge în trei direcţii principale: extinderea portofoliului de ferme pe care compania le achiziţionează, extinderea capacităţii de sticare şi demararea proiectelor de irigaţii deja planificate.

Holde a mai atras 10 milioane de lei de la investitori într-un alt plasament privat în decembrie 2019. Compania se va lista la Bursa de la Bucureşti spre finalul anului, cel mai probabil în toamnă, sub simbolul bursier HAI. 

Reprezentanţii Goldring spun pentru ZF că sunt în plin proces de pregătire a trei emisiuni de obligaţiuni noi şi sunt în discuţie în ceea ce priveşte două eventuale listări de acţiuni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO