Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Hidroelectrica vrea să dea dividende de 1,3 mld. lei din care statul român ar lua 1 mld. lei, iar 250 mil. lei ar merge la Fondul Proprietatea

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică şi cea mai profitabilă companie de stat din România, convoacă acţionarii pe 26 mai 2020 pentru a aproba repartizarea profitului net înregistrat pe parcursul anului 2019.

Astfel compania propune acţionarilor (Statul român cu un pachet de 80% şi Fondul Proprietatea cu 20%) ca 1,25 miliarde de lei din profitul net de 1,39 miliarde de lei să meargă spre dividende. Prin urmare statul român ar urma să primească 1 mld. lei iar 250 mil. lei să meargă la Fondul Proprietatea.

“Aprobarea termenului maxim de plată al dividendelor pentru anul 2019 ca fiind data de 28.07.2020, în conformitate cu prevederile art 1, alin 3 din OG 64/2001 actualizată prin care termenul de plata al dividendelor este stabilit la 60 de zile de la termenul legal de depunere al situatiilor financiare, acesta fiind in conformitate cu Ordinul 10/03.01.2019 „pentru societăţile, societăţile/companiile naţionale, regiile autonome, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, 150 de zile de la încheierea exerciţiului financiar”, se arată în convocator.

Monitorul Partidelor Replica lui Cîţu pentru Orban
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.