Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Fraţii Pavăl şi-au transferat deţinerile pe care le aveau la Electrica şi Conpet Ploieşti de la Dedeman la Pavăl Holding. Posibil şi alte deţineri transferate

♦ Pe 17 septembrie 2020 la bursa de la Bucureşti a fost înregistrată o tranzacţie specială cu acţiuni EL de 124,3 mil. lei ♦ A doua zi, la bursă era înregistrată o altă tranzacţie de 165,7 mil. lei l Ieri la bursă erau tranzacţii speciale şi la Antibiotice Iaşi, Vrancart Adjud, companii la care fraţii Pavăl sunt acţionari.

Adrian Pavăl şi Dragoş Pavăl, proprietarii retailerului de bricolaj Dedeman, cea mai mare afacere antreprenorială românească, au transfe­rat deţinerile pe care le aveau la companiile listate Electrica şi Conpet de la Dedeman SRL la Pavăl Holding, se arată la bursă.

Astfel, în cazul celui mai mare distribuitor de energie electrică din România – Electrica (simbol bursier EL), pe 22 septembrie compania a primit notificări de la Pavăl Holding SRL şi Dedeman SRL. „Conform notificărilor, începând cu data de 18 septembrie 2020, Dedeman SRL a transferat o parte din drepturile de vot, către o societate afiliată, res­pectiv Pavăl Holding SRL. În urma transferului, Dedeman SRL deţine în prezent 0,79% din drepturile de vot ale Electrica, în timp ce Pavăl Holding SRL a depăşit pragul de 5%, respectiv a ajuns la o deţinere directă de 7,46% din drepturile de vot ale Electrica. Drepturile de vot deţinute direct sau indirect de Pavăl Holding SRL sunt de 8,25%“, se arată la bursă.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.