Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

FP a decis să mai organizeze o AGA pentru ocuparea unui post în Consiliul Reprezentanţilor, având în vedere rezultatul de la AGA de miercuri, în care amândoi candidaţi- Florian Munteanu şi Vivian Nicoli - au obţinut majoritatea voturilor „pentru”

„În ceea ce priveşte numirea unui membru în Comitetul Reprezentanţilor ca urmare a expirării mandatului dlui. Sorin Mihai Mindrutescu începand cu 29 septembrie 2019, având în vedere că doi candidaţi au obţinut majoritatea voturilor “pentru”, deşi doar un loc este vacant (...), Administratorul Fondului a luat act ca această hotărâre nu poate produce efecte şi a decis organizarea unei noi adunări generale a acţionarilor având inclus acest punct pe ordinea de zi”, se arată pe bursă.

Ambii candidaţi au obţinut aproximativ 84% din voturile exprimate, având în vedere că abţinerile nu sunt considerate voturi exprimate, conform legislaţiei româneşti. 
La nivel numeric însă, Vivian Nicoli a obţinut peste 3,1 miliarde de voturi în favoare, iar Florian Munteanu aproape 750 milioane de voturi, semnificativ mai puţin decât primul candidat.
 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.