Burse - Fonduri mutuale

Fostul ministru de finanţe Bogdan Drăgoi, avizat de ASF pentru încă patru ani la cârma SIF1. Încă un mandat primesc şi Răzvan Străuţ, vicepreşedinte şi Ionel Ciucioi, Pfister Heinz şi Marica Sorin

Fostul ministru de finanţe Bogdan Drăgoi, avizat de ASF...

Autor: Tibi Oprea

17.03.2021, 16:18 311

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), supraveghetorul pieţei de capital locale, i-a autorizat miercuri pentru un nou mandat în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie al SIF Banat-Crişana (SIF1) pe Bogdan Drăgoi, Răzvan Străuţ, Ionel Ciucioi, Pfister Heinz şi Marica Sorin.

„Autorizarea domnilor Drăgoi Bogdan-Alexandru, Străuţ Radu-Răzvan, Ciucioi Ionel Marian, Pfister Marcel Heinz şi Marica Sorin, pentru un nou mandat, în calitate de membri ai consiliului de administraţie al societăţii S.I.F. Banat-Crişana S.A.” este una dintre deciziile ASF de miercuri.

Pe 13 ianuarie, Consiliul de Administraţie al SIF1 i-a ales pe Bogdan Drăgoi în funcţia de Preşedinte şi de director general al societăţii şi pe Radu Răzvan Străuţ în funcţia de vicepreşedinte şi de director general adjunct pentru încă un mandat.

Modificările intervenite în structura de conducere a societăţii devin aplicabile cu începere din data de 25 aprilie şi vor avea efect până la 25 aprilie 2021.

Fost ministru al finanţelor din februarie 2012 şi până în mai 2012, Bogdan Drăgoi a fost anterior secretar de stat în MFP (ianuarie 2009 – februarie 2012), dar şi în perioada septembrie 2006 – noiembrie 2007.

SIF Banat-Crişana are 1,3 mld. lei capitalizare. De la începutul anului, acţiunile SIF1 înregistrează un avans de 15,9%, pe fondul unor tranzacţii de 12,8 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO