Burse - Fonduri mutuale

Firma lui Tender, Prospecţiuni, şi-a bugetat afaceri în creştere cu 8,6%, dar începutul de an a fost sub aşteptări

Firma lui Tender, Prospecţiuni, şi-a bugetat afaceri...

Autor: Adrian Cojocar

06.05.2014, 00:05 297
Firma de prospectare geologică Prospecţiuni Bucureşti (PRSN), deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender, şi-a propus pentru acest an să-şi majoreze cifra de afaceri cu 8,6%, până la 435 mil. lei (98 mil. euro), pe fondul comenzilor mai mari primite de la Petrom şi Romgaz, dar conducerea companiei spune că activitatea din primele patru luni ale anului nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor din cauza protestelor împotriva gazelor de şist.
 
„Deşi cererea de lucrări de achiziţii de date seismice 2D şi 3D a crescut faţă de anul 2013, din păcate, în prima parte a anului 2014 (în primele patru luni), această creştere a cerinţelor de servicii nu s-a realizat la nivelul aşteptat datorită: întârzierilor ratificării restului de acorduri de concesiune dintre ANRM şi companiile câştigătoare din Runda a X-a, ca urmare a protestelor împotriva gazelor de şist în diverse zone din ţară, problemele cauzate de accesul echipelor pe teren, cât şi condiţiile meteorologice nefavorabile“, spun reprezentanţii Prospecţiuni.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO