Burse - Fonduri mutuale

Firma Imotrust Arad, activă în zona imobiliară, vrea să cumpere un teren de 3.415 mp în Timişoara, la preţul de 2,25 milioane euro, pentru a construi un bloc

Firma Imotrust Arad, activă în zona imobiliară, vrea să cumpere un teren de 3415 mp în Timişoara, la preţul de 2,25 milioane euro, plătibil în două tranşe.

Acţionarii companiei au aprobat tranzacţia la adunarea general din 30 iulie. Jumătate din preţ se va plăti la semnarea promisiunii de vânzare-cumpărare şi diferenţa la semnarea contractului final, după obţinerea autorizatiei de construire pentru blocul ce urmează a fi ridicat pe terenul achiziţionat.

Cea mai recentă şedinţă de tranzacţionare cu acţiuni ARCV a fost pe 26 iulie 2021, la un preţ în creştere cu 6,4%. În luna iunie, compania a vândut terenuri de 32.000 mp în Cluj Napoca, la preţul de 1,9 milioane euro.

În aceeaşi AGA, acţionarii au aprobat şi divizarea societăţii Vivalia Real Estate Development şi transferul patrimoniului către cei doi asociaţi, Imotrust şi Bloc 03 UTA.

De asemenea, s-a aprobat fuziunea prin absorbţie de către Imotrust a mai multor societăţi, respectiv Imovest Clean, Bermo Real Estate Development&Investment, Albedra Homes , Aritec Expo, Smart Estate Developer, Galcer Development şi Polsland Development.

Imotrust Arad este deţinută în proporţie de 74%v de UTA Arad, iar Bloc 03 UTA deţine 15%.

Firma este canalizată pe vânzarea de active rezidenţiale, construcţia de case, vânzarea lor şi a terenurilor agricole.  

Imotrust a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 9,6 milioane lei şi un profit de 2,3 milioane lei, având 7 angajaţi .

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.