Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Felix Crudu Tesloveanu, noul membru interimar în Consiliul de Administraţie al Rompetrol Well Services

Rompetrol Well Services,  divizia de servicii la sondă a grupului KMG, l-a numit pe  Felix Crudu Tesloveanu ca membru interimar al Consiliului de Administraţie, ca urmare a renunţării lui Arin Meirembayev la mandatul de membru după ce a devenit administrator provizoriu al societăţii, începând cu data de 1 iulie 2019.

Meirembayev Arin va ocupa noua funcţie până la următoarea Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor. 

Crudu-Tesloveanu este absolvent al Facultăţii de Management Comercial din cadrul Universităţii “Dimitrie Cantemir” din Constanţa.

El lucrează în cadrul Rompetrol din anul 1988, iniţial la nivel operaţional, ca Manager de Staţie, Coordonator Zonal, Coordonator Regional de Vânzări şi până la nivel de management, ca Manager Regional de Vânzări, Director de Vânzări, Director de Operaţiuni şi Director General.

Cea mai recentă funcţie a fost de General Manager Rominserv Valves IAIFO.

Conform datelor furnizate de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), la data de 31 decembrie 2018, KMG International deţine 73% din Rompetrol Well Services, în timp ce KJK Fund II are o participaţie de 10,67%, restul acţiunilor fiind împărţite de ceilalţi investitori de pe piaţa de capital de la Bucureşti.

Valoarea de piaţă a Rompetrol Well Services este de 92 milioane lei, după ce de la începutul acestui an acţiunile PTR au crescut cu 4,4%, pe fondul unor tranzacţii în valoare de 270.684 lei. 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.