Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Trei acţiuni de avut în portofoliu în 2021. Radu Cojoc, Goldring: Nuclearelectrica, Petrom şi TeraPlast Bistriţa

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

26.03.2021, 00:05 1417

♦ TeraPlast are de la începutul anului 2021 o creştere de 85% a preţului acţiunilor ♦ Spre comparaţie, BET are plus 11%.

Nuclearelectrica, Petrom şi TeraPlast Bistriţa sunt trei acţiuni de inclus de investitori în portofoliu pentru anul 2021, pe fondul politicii generoase de dividende şi ca urmare a rezultatelor financiare, consideră Radu Cojoc, broker al societăţii de intermediere bursieră Goldring.

„Pentru OMV Petrom, observăm că pe medie în T1/2021 preţul barilului de petrol (determinat pentru profitabilitatea Petrom - n. red.) a fost peste anul trecut, deci s-ar putea ca şi rezultatele financiare să fie în creştere“, spune Radu Cojoc. De la începutul anului 2021 acţiunile SNP au plus 13%, uşor peste creşterea pieţei prin prisma BET, de 11%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO