Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Ştefan Surcel, 25 de ani, investitor: Ca să investesc la Bursa de la Bucureşti, mi-ar plăcea să văd mai multă inovaţie. Până atunci, volatilitatea de pe extern mă bucură

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

15.09.2020, 17:30 558

Ştefan Surcel, 25 de ani, spune că ceea ce l-ar determina să investească la Bursa de la Bucureşti ar fi mai multă inovaţie din partea companiilor listate, dar şi un număr mai mare de emitenţi care să fie ancoraţi în viaţa cotidiană a unui român.

„Aleg să investesc pe extern datorită numărului mai mare de companii şi datorită volatilităţii mai mare faţă de Bursa de la Bucureşti. Deşi volatilitatea poate fi riscantă şi să sperie investitorii, pe mine mă bucură întrucât îţi poate aduce şi câştiguri mai mari. Printr-o piaţă volatilă ai acces la posibilitatea de câştiga mai mulţi bani, dar şi riscurile sunt mai mari“, spune Ştefan Surcel la emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi.

„Mi-ar plăcea să văd mai multe companii inovative la bursa de la Bucureşti. Dacă nu-ţi asumi riscuri şi nu vii cu puţină inovaţie în faţa acţionarilor, eşti sortit pieririi“, răspunde investitorul, cu un randament de 12% pe portofoliu de la începutul anului, întrebat fiind ce l-ar determina să investească la Bursa de la Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO