Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Mihai Logofătu, CEO al Bittnet: Până la finalul anului vom veni în faţa acţionarilor cu propuneri de aprobare de M&A care să consolideze compania

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

01.09.2020, 17:10 594

Bittnet urmează să deruleze o operaţiune de majorare de capital social cu 18 milioane acţiuni, dar şi o ofertă de acţiuni preferenţiale.

Mihai Logofătu, CEO şi cofondator al Grupului Bittnet, integrator local de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în do­meniul IT, spune că anul 2019 a fost unul de consolidare, iar în 2020 au fost reluate proiectele de fuziuni şi achiziţii pentru o dez­voltare accelerată. Astfel, în toamnă compania se va prezenta în faţa acţio­narilor cu noi propuneri de M&A.

„Activităţii de fuziuni şi achiziţii i-am acordat mult mai multă atenţie în acest an. Până la finalul anului vom veni în faţa acţionarilor cu propuneri de aprobare de M&A care să consolideze compania. Dacă privim în trecut, 2017-2018 au fost doi ani intenşi din punct de vedere M&A - patru companii, patru proiecte. Evoluţia companiilor în familia Bittnet a fost una foarte bună şi ne aşteptăm la rezultate foarte bune până la finele acestui an pentru fiecare companie în parte. (...) Până la 30 iunie nu am anunţat nicio achiziţie, estimez că în această toamnă vom veni în atenţia acţionarilor cu câteva proiecte de M&A. Pentru moment informaţiile sunt confidenţiale“, explică Mihai Logofătu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO