Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Lucian Isac, Estinvest: Săptămâna viitoare încep raportările pe T3/2020. Mă aştept la rezultate în linie cu cele la 6 luni

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

21.10.2020, 09:30 161

Din 26 octombrie 2020, de când începe sezonul raportărilor financiare pentru T3/2020 la bursă - odată cu TeraPlast Bistriţa, şi până la încheiera acestuia în 16 noiembrie 2020, odată cu raportă­rile Fondului Proprietatea şi Purcari, investitorii vor analiza la sânge rapoartele compa­niilor întrucât acest trimestru creionează perspectivele de dividende pentru anul ur­mător.

Doar că investitorii vor avea de „digerat“ chiar şi şapte raportări financiare într-o singură şedinţă, precum cea din 13 noiembrie 2020, şi de aceea Lucian Isac, director general al Estinvest, una dintre cele mai vechi societăţi de brokeraj bursier din România, consideră că investitorii ar trebui să fie în legătură cu brokerii pentru o mai bună acoperire a rezultatelor.

„Fiecare casă de brokeraj, fiecare de­partament de analiză, asta face de la prima oră - diseacă raportările financiare“, spune Lucian Isac la emisiunea ZF Deschi­derea de Astăzi. „Investitorii să ne chestio­neze cu privire la rezultate“, adaugă el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO