Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Dorin Boerescu, CEO al 2Performant: Vom face o majorare de capital cu 5 mil. lei. În prima etapă vom oferi investitorilor un discount de 25% al preţului

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

11.03.2021, 09:30 393

Compania de tehnologie a realizat o listare tehnică la Bursa de Valori Bucureşti în decembrie 2020.

2Performant (simbol bursier 2P), companie românească de tehno­logie care operează platforma de marketing afiliat şi influencer marke­ting 2Performant.com, a venit la BVB în decembrie 2020 printr-o listare tehnică pentru a primi din partea pieţei o evaluare a businessului.

Dorin Boe­rescu, CEO şi acţionar cu 38,8% din companie, spune că urmează o majo­rare de capital cu 5 mil. lei pentru finanţarea dezvoltării businessului.

„Dacă ne-am listat la o capitalizare de circa 29-30 de milioane de lei, astăzi suntem la 39 de milioane de lei, deci am câştigat în trei luni câteva zeci de procente. Urmează să folosim piaţa de capital pentru finanţarea dezvoltării businessului. Primul pas pe care îl vom face este o majorare de capital cu 5 milioane de lei, vom emite 185.500 de acţiuni noi. Vom face acest lucru în două etape – va fi mai întâi alocarea drepturilor de preferinţă şi tranzacţionarea acestora pe piaţă, urmată de un plasament privat în situaţia în care vor rămâne acţiuni nesubscrise“, spune Dorin Boerescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO