Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de astăzi. Despre investiţii ca hobby, mixul din portofoliu şi criterii. Felix Docuz: Puneţi banii să muncească pentru voi! Mi-ar plăcea să văd Dedeman şi Bitdefender la Bursă

Felix Docuz, investitor la Bursa de la Bucureşti: Undeva la 80% din portofoliu sunt acţiuni, iar 20% titluri de stat Fidelis – cele din august 2020, la 4,5% cupon.

Felix Docuz, investitor la Bursa de la Bucureşti: Undeva la 80% din portofoliu sunt acţiuni, iar 20% titluri de stat Fidelis – cele din august 2020, la 4,5% cupon.

Autor: Eduard Ivanovici, Liviu Popescu

21.07.2021, 11:00 406

Felix Docuz, 40 de ani, investitor de circa 15 ani pe piaţa de capital din România, a fost prezent pe 20 iulie 2021 la Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi pentru a discuta despre plasamentele la Bursa de la Bucureşti, portofoliu şi randamente, dar şi despre ce companii i-ar plăcea să vadă intrate la tranzacţionare.

„Bitdefender şi Dedeman. Sunt com­panii mari, cu o poveste clară de succes şi o serie de avantaje competitive, cu produse de succes“, spune Felix Docuz, investitor cu un portofoliu format din 80% din acţiuni şi 20% din titluri de stat Fidelis.

„Sunt destul de concentrat în portofoliu“, recunoaşte Felix Docuz. „Nu este ceea ce se recomandă la carte, respectiv diversificarea. Porto­foliul meu constă în Fondul Proprietatea, Banca Transilvania,  Romgaz, Purcari şi Altria din SUA. Patru acţiuni au o pondere în jur de 20%, doar Romgaz are undeva la 10%. Purcari are cea mai mare expunere pe portofoliul meu“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO