Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Carmen Bobu, investitoare la bursă: Am bătut randamentul anului trecut în primele şase luni ale acestui an

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

11.08.2021, 17:45 1485

Carmen Bobu, investitoare activă în piaţa de capital de aproximativ 20 de ani, spune că în ultimele luni de­ţinerile sale au migrat treptat de pe seg­mentul principal al BVB pe piaţa secundară AeRO, unde a reuşit să obţină un randament mai mare decât în întreg anul 2020.

„Am avut o migrare de la piaţa principală către piaţa AeRO. Randamentele au fost foarte bune. Pot să spun că am bătut randamentul anului trecut în primele şase luni ale acestui an, ceea ce este un lucru îmbucurător. Nu am făcut un efort deosebit, aceste creşteri au avut loc într-un context de piaţă foarte favorabil. Mă bucur că nu am vândut, nu sunt pe cash, sunt investită aproape 80% din capitalul pe care îl am. Sunt foarte mulţumită de randamentele pe care le-am obţinut cu noile companii care s-au listat pe piaţa AeRO“, spune Carmen Bobu.

Investitoarea adaugă faptul că are o strategie pe termen lung, participă la plasamente private şi nu speculează. În ce companii a investit?

„Anul acesta am început în ianuarie cu SafeTech, o companie din industria de securitate cibernetică care a mers foarte bine şi în care cred foarte mult. Apoi, a fost Agroland Business System în martie, care a mers foarte bine, îmi place şi fonda­torul şi tot ce se întâmplă în com­panie“, spune Carmen Bobu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO