Caută doar în titlu
Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Auditorul Norofert spune că a găsit nereguli în raportări. Vlad Popescu, CEO: Vom rezolva aceste probleme prin factoringuri, finanţări bancare şi asigurarea creanţelor

Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

CEO-ul companiei spune că BVC-ul pe 2021 va fi atins sau chiar depăşit.

Societatea de audit financiar MGMT Audit & BPO susţine că Norofert (simbol bursier NRF), producător de îngrăşă­minte organice listat la BVB în martie 2020, prezintă o „incerti­tudine semnifi­cativă legată de conti­nuitatea activităţii“, oferind o opinie contrară la rapor­tarea financiară anuală preli­minară a societăţii, potrivit raportului de audit publicat pe site-ul Norofert la secţiunea Adunări Generale.

Pe de altă parte, Vlad Popescu, CEO şi fondator al Norofert, spune că aceasta este o formulare standard a auditului şi că unele probleme au fost rezolvate la începutul acestui an. Pe parcursul şedinţei de ieri, reacţia investitorilor a fost negativă, respectiv un minus de 11,7% pentru acţiune pe rulaj de 5 mil. lei.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.