Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Aşteptări pentru 2021. Radu Puiu, XTB: Cel mai probabil primele luni vor aduce acelaşi context de rate de dobândă scăzute şi poate mai multe stimulente

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Alexandra Matei

11.01.2021, 17:30 149

♦ Dinamica pozitivă de pe pieţele externe s-a reflectat şi la Bucureşti în contextul în care săptămâna trecută a spart pragul de 10.000 de puncte pentru prima oară din februarie 2020 încoace.

Ce aşteptări sunt pentru 2021 în contextul în care bursele îşi turează motoarele, cu indicii Dow Jones (SUA) şi DAX (Frankfurt) la maxime istorice, şi cu o primă săptămână de vis pentru indicele FTSE 100 de la Londra?

„Primele luni ale anului, cel mai probabil, ne vor aduce acelaşi context cu rate de dobândă scăzute şi poate chiar şi mai multe stimulente, atât de natură monetară – întrucât am văzut că băncile centrale au continuat să sugereze disponibilitatea şi faptul că deţin instrumente de impulsionare a pieţei – cât şi de natură fiscală“, spune Radu Puiu, research analyst XTB România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO