Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Antonio Oroian, Goldring: TeraPlast, Transelectrica, Electrica, Transilvania Broker dar şi iHunt, acţiuni de urmărit în 2021

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Alexandra Matei, Liviu Popescu

22.12.2020, 08:30 365

Antonio Oroian, broker al societăţii de intermediere Goldring, consideră că TeraPlast, Transelectrica, Electrica, Transilvania Broker şi iHunt sunt companii de urmărit de investitorii de la bursă în 2021 pe fondul rezul­tatelor finan­ciare la nouă luni din 2020 dar şi pe fondul planurilor de dez­voltare anun­ţate.

„M-aş îndrepta în primul rând către TeraPlast pentru că am văzut că în ultima perioadă a făcut mişcări strategice şi posibil ca anul următor, dacă vor reuşi să combine optim o politică de investiţii cu o politică de dividend, vor avea o evoluţie foarte bună“, spune Antonio Oroian la Emi­siunea ZF Deschiderea de Astăzi.

Acţiunile producătorului de ma­teriale de construcţii TeraPlast (TRP) au înregistrat de la începutul anului 2020 şi până pe 21 decembrie un randament de circa 90% cu tot cu majorarea de capital social.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO