Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Antonio Oroian, Goldring: Pregătim o emisiune de bonduri pentru o casă de pariuri sportive şi plasamentul privat de acţiuni al Chromosome Dynamics

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

14.07.2021, 08:40 319

♦ Brokerul lucrează la listarea Air Claim şi Adiss.

Antonio Oroian, broker de acţiuni al Goldring, spune că socie­tatea de intermediere lucrează în prezent la două listări de acţiuni, iar pentru pe­rioada următoare pre­găteşte o emisiune de obligaţiuni şi un plasament privat de acţiuni.

„Avem în curs de listare Air Claim şi Adiss, iar în urmă­toarea perioadă pregă­tim o emisiune de obli­gaţiuni pentru o casă de pariuri sportive plus plasamentul de acţiuni al Chromosome Dynamics, compa­nie de IT în zona de agrobusiness“, afirmă Antonio Oroian. Adiss, companie românească specializată în epurarea şi tratarea apei, a încheiat pe 11 iunie 2021 un plasament privat de acţiuni prin care a atras 6,4 mil. lei de la investitori prin intermediul Goldring pentru 25% din capitalul social. Oferta prin care au fost emise 4,24 de milioane de acţiuni noi şi la care au parti­cipat 149 de inves­titori de retail şi 5 investitori profe­sionali a fost suprasubscrisă de 3,64 de ori în mai puţin de trei ore.

Air Claim, companie care facilitează obţinerea drepturilor pasagerilor aerieni, a încheiat pe 31 mai 2021 un plasament privat de acţiuni prin care a atras 2,48 mil. lei de la investitori, în contextul în care în oferta de 400.000 de acţiuni din cadrul MCS oferite spre vânzare au fost subscrise un număr de 5,43 de milioane de acţiuni la un preţ de 6,21 lei. Valoarea totală a subscrierilor a fost de 33,74 mil. lei, înregistrându-se un grad de suprasubscriere de 1.358,48% sau o subscriere de 13,58 de ori. Întreaga ofertă a fost subscrisă în 6 secunde.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO