Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Alin Brendea, Prime Transaction: Uşor, uşor se formează o clasă de investitori înteresată în special de tot ce vine nou pe piaţa AeRO a Bursei

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

04.03.2021, 18:45 559

♦ Trei companii antreprenoriale au început tranzacţionarea la bursa de la Bucureşti la preţuri în creştere chiar şi cu 800% faţă de plasamentele private din toamnă.

Creşterile substanţiale ale celor mai recente trei listări - MAM Bricolaj, SafeTech şi Agroland -, faţă de plasamentele private, dar şi faptul că în unele şedinţe lichiditatea este peste cea a unor blue chip-uri, arată că la bursa de la Bucureşti se formează o nouă clasă de investitori interesată în special de tot ce vine nou pe segmentul AeRO.

„Uşor, uşor se formează o clasă de investitori interesată în special de ceea ce vine nou pe piaţa AeRo. Să nu uităm că pe piaţa principală o listare propriu-zisă de acţiuni nu a mai avut loc de la Purcari din 2018 încoace. Şi astfel investitorii, în special cei cu un apetit de risc ridicat, încep să se uite cât mai mult spre piaţa AeRo. Trendul acesta este perfect subliniat de evoluţia Agroland Business Systems din primele două şedinţe de tranzacţionare“, spune Alin Brendea, director general adjunct al Prime Transaction.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO