Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Albert Şerban, fondator Alser Forest, despre listarea pe piaţa AeRO: Vindem circa 10% din acţiuni pentru 3 mil. lei. Ne propunem listarea în decembrie

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici, Tibi Oprea

02.11.2021, 09:42 257

♦ În primăvară, Alser Forest a listat obligaţiuni în valoare de 1,5 milioane de lei.

Compania din industria forestieră Alser Forest scoate aproximativ 10% din totalul acţiunilor la vânzare într-un plasament privat programat a se derula până la jumătatea lunii noiembrie, cu posibilitatea închiderii antici­pate, pachet în schimbul căruia vrea să atragă 3 milioane de lei de la investitori, a spus Albert Şerban, preşedinte CA şi fondator al Alser Forest, în timpul ediţiei din 1 no­iem­brie a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

„Suntem încrezători chiar dacă perioada din pieţe este destul de volatilă, însă credem că industria în care activăm oferă stabilitate. Sectorul forestier şi al industriei lemnului a demonstrat la nivel mondial că este stabil. Crizele economice nu şi-au pus atât de tare amprenta pe sectorul forestier. Lucrăm cu Intercapital Invest în vederea listării. Sperăm să realizăm listarea propriu-zisă pe Bursă la început de decembrie“, afirmă Albert Şerban, adăugând că a ales bursa atât pentru crearea unei guvernanţe corporative mai solide, cât şi pentru finanţarea activităţilor companiei.

Fondurile de 3 milioane de lei vor fi folosite la consolidarea stocurilor, aspect pus sub semnul riscului din cauza problemelor de aprovizionare pe care le-a generat pandemia de COVID-19.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO