Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de astăzi. 2Performant: După listarea tehnică va urma o majorare de capital social. Pe termen lung, vrem să atragem peste 50 mil. lei de la investitori

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

28.08.2020, 16:40 216

♦ Compania vrea să vină pe piaţa AeRO a Bursei de Valori la Bucureşti până la finele acestui an şi lucrează cu Goldring pentru listare.

2Performant, companie românească de marketing afiliat şi influencer marketing care ajută businessurile, în special magazinele online, să se promoveze, intenţionează să realizeze o listare tehnică până la finele anului pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, pentru a-şi finanţa dezvoltarea. Bogdan Aron, di­rectorul financiar al 2Performant, spune că ulterior listării vor exista şi majorări de capital social şi emisiuni de obligaţiuni.

„Am anunţat că ne listăm pe piaţa AeRO până la finalul anului. Vom face o listare tehnică din două motive: este cel mai rapid mod de a accesa piaţa de capital şi ne dorim să primim o evaluare din partea pieţei ca punct de plecare pentru majorarea de capital pe care vrem să o realizăm cât de repede se poate după listare. Obiectivul nostru este bineînţeles atragerea de finanţare pe termen lung pentru a implementa şi a dezvolta proiectele pe care le avem, astfel că acesta este doar primul pas, urmează şi o majorare de capital, ne uităm şi la zona de obligaţiuni“, a declarat Bogdan Aron în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de astăzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO