Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. O tânără de 32 de ani vrea să renunţe la job întrucât câştigul de la Bursa de la Bucureşti îi aduce venituri mai mari ca salariul. „De la începutul anului 2021, randamentul depăşeşte 100%“

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

20.05.2021, 16:55 1520

Cu o alocare integrală a investiţiilor în acţiuni listate la Bursa de la Bucureşti, aşadar un profil crescut de risc, Ioana Rusu, 32 ani, specialist relaţii publice, intenţionează ca în viitor să devină investitor full time, mai ales în contextul în care câştigurile de la bursă sunt peste salariul lunar.

„Perioada de anul trecut, din martie, m-a schimbat. Cu cât îţi este mai teamă, cu atât tranzacţionezi mai prost. Marele câştig al anului trecut a fost o schimbare de gândire, iar acum nu îmi mai este teamă de scăderi. Sper ca în câţiva ani să pot să trăiesc exclusiv din bursă. De altfel acesta a fost gândul de când am început să investesc doar că nu este ceva ce obţii imediat ci necesită timp“, spune Ioana Rusu la Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi, ediţia 19 mai 2021.

Şase companii are în portofoliu Ioana Rusu, respectiv trei emitenţi de pe piaţa principală - MedLife, Purcari şi TeraPlast, şi ceilaţi trei pe segmentul AeRO - Agroland, MAMBricolaj şi SafeTech. Ea precizează în cadrul emisiunii că tatăl său este unul dintre acţionarii semnificativi ai SafeTech, respectiv Paul Rusu – director financiar cu o deţinere de 40%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO