Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Despre surprizele plăcute şi neplăcute ale sezonului de raportări T3/2021. Antonio Oroian, Goldring: Unii investitori au considerat că este momentul de marcare de profituri

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

26.11.2021, 07:39 357

♦ One United, Purcari şi Transilvania Brokeri, printre surprizele plăcute ♦ Alro Slatina, Electrica şi Transgaz, în partea opusă.

Antonio Oroian, broker al Goldring, consideră că reacţia pieţei locale de capital nu a mers în direcţia rezultatelor financiare din intervalul ianuarie-septembrie 2021, chiar dacă cele mai multe companii prezente pe bursă au înregistrat evoluţii pozitive prin comparaţie cu perioada similară din 2020.

„Cel mai probabil, pentru majoritatea societăţilor, aşteptările privind rezultatele erau deja incluse în preţurile acţiunilor, mai ales cele pe AeRO. Unii investitori au considerat că este momentul de marcare a profiturilor. Mă aştept ca anul viitor să nu mai avem parte de o asemenea rată de creştere ca în 2021“, a spus Antonio Oroian în timpul ediţiei din 25 noiembrie a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi.

Brokerul notează dezvoltatorul imobiliar One United Properties (simbol bursier ONE) ca fiind unul dintre câştigătorii perioadei raportărilor la nouă luni, cu un profit net care a crescut de trei ori prin comparaţie cu ianuarie-septembrie 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO