Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Răzvan Raţ, BRK: Ne-am propus să avem cel puţin o operaţiune de finanţare în fiecare lună. Suntem în discuţii cu 10-11 companii, dintre care 4-5 mai avansate ca să vină pe Bursă

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

19.02.2021, 09:30 355

♦ Golden Foods, listare de obligaţiuni săptămâna viitoare ♦ Tot cu obligaţiuni vor intra în ringul bursier Qualis Properties şi Cellini ♦ Firebyte Games şi Star Residence Invest, aşteptate să listeze acţiuni în martie-aprilie.

Răzvan Raţ, director general ad­junct al BRK Financial Group, spune că pentru 2021 sigurul broker listat la bursa românească îşi propune să deruleze cel puţin o operaţiune de finanţare pe lună şi că în acest moment se află în discuţii cu 10-11 companii in­te­re­sate de listare, dintre care 4-5 sunt mai avansate.

„Ca noi emitenţi, anul acesta ne-am propus să avem cel puţin o operaţiune de finanţare în fiecare lună. În momentul de faţă, suntem în discuţii cu 10-11 companii care s-au arătat inte­resate de a se finanţa prin intermediul pieţei de capital, unele mai avansate, altele mai incipiente. Mă refer atât la emisiuni de obligaţiuni, cât şi emisiuni de acţiuni, urmate de listarea acestora. Sunt 4-5 companii cu care avem discuţii mai avansate şi cu care o să şi începem să lucrăm în perioada următoare la documentul de ofertă. Vom anunţa când se desfăşoară plasamentele private“, spune Răzvan Raţ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO