Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Marcel Murgoci, Estinvest: Probabil că gândurile fiecăruia dintre noi se îndreaptă către un eventual val 4 de COVID, iar acest lucru influenţează mişcările de volatilitate din piaţă

Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Eduard Ivanovici

05.08.2021, 07:30 397

Marcel Murgoci, director de tranzacţionare al societăţii de brokeraj Estinvest, a fost prezent în ediţia din 4 august a emisiunii ZF Deschiderea de Astăzi pentru a discuta despre semnele de volatilitate din bursele externe şi influenţa pe care o exercită asupra pieţei locale, cele mai recente listări de la Bursa de Valori Bucureşti, sectorul energetic şi companiile avantajate de temperaturile ridicate.

„Cred că pandemia este în continuare de vină pentru schimbările din pieţe întrucât se observă pericolul creşterii numărului de infectări în Europa şi Statele Unite. Probabil gândurile fiecăruia dintre noi se îndreaptă către un eventual val 4 care ar putea să aibă repercusiuni asupra economiilor. Lucrul acesta influenţează mişcările de volatilitate din piaţă. Este o luptă între tauri şi urşi”, spune Marcel Murgoci.

De asemenea, au fost abordate şi ultimele rezultate înregistrate la BVB, cea mai recentă raportare fiind cea a BRD-SocGen. Banca a obţinut un profit net de 628,7 milioane de lei în S1/2021, în creştere cu 55,2% faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO