Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Lecţii de ţinut minte de investitori după 2020. Mihai Purcărea, BRD AM: Independenţă financiară, orice furtună trece, incertitudinea este mereu prezentă şi nu putem face predicţii pe termen scurt

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Alexandra Matei, Liviu Popescu

24.12.2020, 09:00 183

Cu un 2020 care a început cu incertitudinile din Orientul Mijlociu şi care din primăvară a adus panică pe burse ca urmare a răspândirii COVID-19, pentru ca ulterior şocul crizei să fie integral recuperat de pieţele de acţiuni iar ricoşeul din minime să fie chiar şi de 46%, mulţi se întreabă cu ce lecţii rămân după acest an tumultuos.

Pe lângă lecţiile de pe urma anului 2020, în Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi, ediţia 23 decembrie 2020, la care invitat a fost Mihai Purcărea, CEO al BRD Asset Management, admi­nistrator de fonduri mutuale cu active de 4,1 miliarde de lei, au fost dezbătute şi aşteptările pentru anul 2021.

 

Lecţii 2020

„Incertitudinea este absolut mereu prezentă în vieţile noastre şi pe termen scurt şi mediu nu putem face nicio predicţie. La începutul anului nici nu visam să trecem printr-o asemenea problemă şi uite că dintr-o dată a apărut şi pieţele financiare s-au prăbuşit. A fost cea mai rapidă cădere a acestor pieţe.  În martie-aprilie nimeni nu ar fi spus apoi că anul se va încheia pe plus“, spune Mihai Purcărea, CEO al BRD Asset Management, administrator de fonduri mutuale cu active de 4,1 mi­liarde de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO