Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Când începe tranzacţionarea MAM Bricolaj? Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Undeva la trei luni după ofertă, poate reuşim până la finalul anului. Freefloat, 10% pentru început

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Liviu Popescu

29.09.2020, 18:00 257

Plasamentul MAM Bricolaj a fost încheiat anticipat de Tradeville la preţul maxim de 20 de lei pe acţiune.

Pe 4 septembrie 2020 în sistemul Bursei de la Bucureşti a fost procesat plasamentul privat de 8,5 milioane de lei care precede listarea acţiunilor furnizorului de materiale şi accesorii pentru mobilier MAM Bricolaj – simbol bursier MAM.

Plasamentul a fost încheiat anticipat de Tradeville la preţul maxim de 20 de lei pe acţiune. Aşadar, când să se aştepte investitorii la data de început pentru tranzacţionarea acţiunilor MAM?

„Derularea efectivă a unei oferte poate fi foarte rapidă, dar pregătirea ei durează ceva timp. Procesul de listare trebuie să parcurgă câţiva paşi administrativi, undeva în jur de trei luni după ofertă, poate fi şi mai mult în cazul acţiunilor. Cam aceasta este orizontul, aproxi­mativ trei luni, poate reuşim până la finalul anului“, spune Ovidiu Dumitrescu, director ge­neral adjunct al societăţii de brokeraj Tradeville.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO