Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi: Despre finanţarea BestJobs, alte proiecte ale Neogen şi posibile listări. Fusu, BestJobs: Băncile sunt învăţate în stilul tradiţional de business cu magazine. De aceea apelăm direct la investitori

Autor: Eduard Ivanovici

09.06.2021, 10:30 283

O sumă de 3,4 mil. euro a atras de la investitori BestJobs, compania care administrează platforma de recrutare cu acelaşi nume, printr-un plasament privat intermediat de Tradeville şi a cărei finanţare are ca scop schimbarea modului de business, dar şi extinderea internaţională.

Pe 8 iunie, la emi­siunea ZF Deschiderea de Astăzi, Călin Fusu – antre­prenor, fondator şi CEO al BestJobs, a oferit mai multe detalii despre acest plasament cât şi despre celelalte proiecte ale fondului Neogen, inclusiv proiecte care ar putea ajunge la Bursă. Dar de ce bursă?

„Cred că finanţarea bancară tradiţională este un pic limitată în înţelegerea businessurilor bazate pe tehnologie. Vă dau un exemplu de la Vivre: ei au nevoie de garanţie, iar noi încercăm să nu avem deloc marfa la Vivre în stoc, adică intenţionăm să o vindem atât de repede încât facem acest lucru înainte să ajungă la noi“, spune Călin Fusu, care este şi co-fondator şi membru în CA-ul Vivre.

„Pentru bănci este o problemă întrucât se întreabă unde le este garanţia, de ce nu se află în depozit. Nu stă în depozit pentru că vrem să o vindem cât mai repede. Băncile sunt învăţate în stilul mai tradiţional de business cu magazine şi alte lucruri. De aceea apelăm direct la investitori.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO